Erbjudande

Våra

Paket

 

 

 

 

Cykel

Paket

Med över 1000 sjöar, djupa skogar, ett rikt naturliv och vägar kantade av blommor så är det här en vacker plats att uppleva på cykel – i din egen takt. Njut av vinden i håret, av kulturlandskap och av en nästintill helt asfalterad cykelled på totalt 15 mil som tar dig genom kuperad natur – utan att du behöver kämpa så mycket i backarna. Sjuhäradsrundan går nämligen till största del på en gammal banvall.

Vi erbjuder ett ”all inclusive – paket” med tre cykeldagar. Både lunch och middag är bokat åt dig under vägen samt övernattning på hotellet. Ert bagage kommer även bli kört så att du bara behöver ha med det nödvändiga på cykeln.

Pris från 5600: – /person i ett dubbelrum.

Klicka här för att boka!

Zoo

Paket

Vill ni uppleva vilda djur på nära håll?
Just nu har vi förmånliga priser på logi och entrébiljetter för hela familjen till Borås Djurpark!

För bokning och prisuppgifter, vänligen kontakta oss på hotellet via
033-100 110 eller info@solhempark.se

För en smidigare inpassering och trevligare besöksupplevelse fortsätter Borås Djurpark med förbokade platser även i år. Alla gäster måste därför förboka sin ankomsttid.

Betalning av paketet samt bokning av ankomsttid görs direkt med oss på hotellet vid bokningstillfället.

Under hösten är Borås Djurpark en plats fylld av mystik och äventyr. Här kan ni träffa nya mystiska karaktärer, delta i roliga aktiviteter och uppleva en dag som ni sent kommer att glömma!

Elfsborgsdagen i Borås djurpark
65117e5230d3145fb6d1f6e6.png

Borås

Passet

Med Boråspasset får ni tillgång till en värld av upplevelser i Borås. Detta fantastiska pass ger er möjligheten att utforska staden på ett helt nytt sätt och njuta av allt som Borås har att erbjuda.

Passet ger dig två dagar av Borås bästa äventyr för hela familjen. Entré till vildaste djungeln, hissnande höjder, äventyrsgolf, klurigheter, poolhäng och mycket mer! Allt till ett rabatterat pris.

Klicka här för att köpa Boråspasset!