Hotellfakta

Hotell

fakta

I lugna gröna omgivningar på en kvarts promenad från Borås city ligger Hotell Solhem Park med 66 rum. Alla gäster har fri wi-fi och tillgång till hotellets gym och bastu.

Frukost serveras:
mån-fre 06.00-09.30
lör-sön 07.00-10.00
Frukost ingår i priset.

Receptionens öppettider:

Alla dagar: 06.30-22.00
Andra tider kan förekomma under röda dagar
Utcheckning senast kl 11.00.

Avtalskunder
Läs mer här

Parkerings

Information

Vi är glada att kunna erbjuda våra gäster möjligheten att förboka en laddplats till sina bilar när de behöver ladda. Vi förstår vikten av att kunna ha tillgång till pålitliga laddningsmöjligheter och vill göra din vistelse hos oss så smidig som möjligt.

Om du vet att du behöver ladda din bil under din vistelse hos oss, kan du enkelt förboka en laddplats genom att följa några enkla steg. För att göra det ännu enklare har vi tre alternativ tillgängliga för dig:

  1. Klicka på länken för att komma till vår bokningssida för laddplatser. Här kan du ange dina önskemål och välja den tid och datum som passar dig bäst. Du kommer snabbt och smidigt att vara garanterad en laddplats för din bil. pair.se/solhempark
  2. Om du föredrar att använda din smartphone, kan du enkelt skanna QR-koden för att komma direkt till vår bokningssida för laddplatser. Här kan du göra din bokning och välja den tid som passar dig bäst.
  3. Om du föredrar att göra din bokning personligen, är du välkommen att kontakta vår reception. Vårt vänliga team kommer att assistera dig med att boka en laddplats och svara på eventuella frågor du kan ha.

Om du inte behöver ladda din bil under din vistelse kan du parkera på de allmänna parkeringsplatserna som finns tillgängliga. Vi är glada över att kunna erbjuda både laddningsmöjligheter och allmänna parkeringsplatser för att tillgodose alla våra gästers behov.

Parkering finns i anslutning till hotellet och betalas i p-automaten,
Pris: 60 kr/dygn.

Laddplats förbokas antingen online eller via receptionen,
Pris: 60kr/dygn.

solhempark_boka_laddstation

Solhem park konferensrum

Solhem Park Bastu

Solhem Park Kontakta oss

Extrabild